Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AUTENTICKÉ VIDEO z fatálnej nehody na D1: Vodič na cestárov vôbec nereagoval! Nasledoval hotový horor

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HLOHOVEC - Polícia preveruje okolnosti utorkovej tragickej nehody, pri ktorej došlo k úmrtiu 48-ročného vodiča kamiónu. Ku tragédii došlo na diaľnici D1 pred Hlohovcom v smere na Trenčín, kde sa zrazil kamión s cestárskym autom. Polícia v stredu dopoludnia zverejnila kamerové záznamy z momentu nehody. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví.

Trnavská krajská polícia zverejnila kamerové záznamy z tragédie na diaľnici D1, podľa ktorých je zreteľne vidno, že vodič kamiónu s návesom nereagoval na smerovú šípku, ktorá bola vopred umiestnená na cestárskom vozidle a nasledoval silný náraz do zadnej časti nákladného auta Mercedes Benz. "Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnice," dodáva polícia. 

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Pri nehode sa okrem vodiča zranili aj pracovníci Slovenskej správy ciest, ktorí sa nachádzali v čase nárazu našťastie za zvodidlami diaľnice. "Rozsah zranení však stále nie je známy, avšak už teraz vieme, že zo zranení sa budú liečiť viac ako 7 dní. Muži boli prevezení záchranármi do nemocníc," uvádza polícia. Škody boli podľa nej odhadnuté na cestárskych autách nad 44-tisíc eur a na poškodených zvodidlách viac ako 5-tisíc eur.

Príčina je zatiaľ neznáma. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví. Polícia preto upozorňuje vodičov, aby sa na jazdu maximálne sústredili a sledovali situáciu okolo seba. "Každá chyba môže mať pri vyššej rýchlosti fatálne následky," uzatvára.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaTrenčínD1HlohovecKamerový zaznam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu