Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vážna dopravná nehoda: Auto vrazilo na priechode pre chodcov do dvoch dievčat! Previezli ich do nemocnice

Nehoda v Žiari nad Hronom Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Žiari nad Hronom (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ŽIAR NAD HRONOM - Vážna dopravná nehoda, pri ktorej auto vrazilo na priechode pre chodcov do dvoch dievčat, sa stala dnes ráno na ulici Chrásteka v Žiari nad Hronom. Obe deti (7-ročné a 13-ročné) museli byť prevezené do nemocnice. Polícia prípad vyšetruje.

archívne video

Pri Galante došlo k fatálne zrážke dvoch vozidiel: Vodiči nemali pri čelnom náraze šancu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Vážna dopravná nehoda, pri ktorej auto zrazilo na priechode pre chodcov dve deti, sa stala dnes ráno na Ulici M. Chrásteka v Žiari nad Hronom. Informoval o tom ako prvý portál myžiar"Na priechode pre chodcov auto zrazilo dve deti. Ošetruje ich posádka zdravotnej záchrannej služby," potvrdilo informáciu Operačné stredisko Banská Bystrica. 

Nehoda v Žiari nad Hronom
Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Žiari nad Hronom  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Podľa najnovších informácií malo auto naraziť do dvoch dievčatiek vo veku 7 a 13 rokov. "Podľa predbežných zistení z miesta nehody, vodič osobného auta nedobrzdil a prednou časťou vozidla narazil do prechádzajúcich maloletých chodkýň. Dievčatá boli z miesta prevezené do nemocnice. Podľa predbežného vyjadrenia lekárov maloleté chodkyne utrpeli zranenia s predpokladanou dobou liečby do 10 dní," poznamenali muži zákona na sociálnej sieti. Alkohol u vodiča nezistili. Bližšie okolnosti nehody ako aj presná príčina sú v štádiu objasňovania.

Viac o téme: NehodaDetiBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu