Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Košiciach sa zrazili autobus a dve osobné autá! Traja ľudia sú zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

KOŠICE - K zrážke autobusu MHD a dvoch osobných áut došlo v sobotu dopoludnia v Košiciach pri zimnom štadióne Crow Aréna v Košiciach. Pre TASR to uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

archívne video

K domu Andreja Danka vedie po jeho nočnej nehode olejová škvrna (Zdroj: Topky/Maarty)

"Prvotné informácie z miesta hovoria o troch zranených osobách. Jedna z nich je zranená ťažko," informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR na sociálnej sieti. K nehode došlo pred 10.30 h. "Policajti sú na mieste, udalosť dokumentujú, premávku riadia," konštatovala Ivanová. Ďalšie informácie doplní polícia neskôr.

Zrážka autobusu MHD s osobným autom, ku ktorej došlo v sobotu dopoludnia pri košickom zimnom štadióne Crow Aréna, si podľa záchranárov vyžiadala troch zranených, ktorých previezli do nemocníc. "Záchranári po ošetrení transportovali do nemocníc troch pacientov - 41-ročného muža s kraniotraumou, 71-ročnú ženu s poranením predkolenia a s bolesťou chrbta a 37-ročného muža s pomliaždením hrudníka," informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR na sociálnej sieti.

Viac o téme: KošiceAutobusZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu