Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Polícia zverejnila detaily Dankovej nehody: Prezradili čas aj čo našli na mieste činu!

Andrej Danko Zobraziť galériu (3)
Andrej Danko (Zdroj: TASR/Jakub Kotian, Pavol Zachar, Topky/Vlado Anjel )

BRATISLAVA – O nočnej nehode podpredsedu parlamentu a šéfa SNS Andreja danka detailnejšie prehovorila už aj polícia. Tá potvrdila, že po príchode hliadky dopravnej polície sa vodič, ani motorové vozidlo na mieste nenachádzali.

Andrej Danko mal dopravnú nehodu (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

„Bratislavskí dopravní policajti boli včera (11.01.2024), krátko pred 23.30 h vyslaní k udalosti v cestnej premávke, ku ktorej došlo v križovatke ulíc Saratovská – Repašského, vo štvrtom bratislavskom okrese,“ uviedla polícia.

Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo podľa nich k nárazu motorového vozidla do stĺpu svetelnej dopravnej signalizácie pre chodcov, v dôsledku ktorej došlo k jeho poškodeniu.

Polícia zverejnila detaily Dankovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Po príchode hliadky dopravnej polície sa však vodič, ani motorové vozidlo na mieste nenachádzali. „Z uvedeného dôvodu nebolo v čase príchodu hliadky polície na miesto zrejmé, kto bol jej účastníkom a rovnako nemohlo dôjsť ani k vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu vodiča,“ skonštatovali.

„Objasňovaním presných príčin, ako aj okolnosti, za ktorých k predmetnej udalosti došlo sa v súčasnosti zaoberajú policajti odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave,“ dodali.

Viac o téme: NehodaPolícia Andrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu