Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Doprava v Bratislave je po ťažkej nehode ochromená! Tvoria sa kolóny

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Dopravu v hlavnom meste ochromila vo štvrtok ráno ťažká nehoda. K tej došlo na D1 za výjazdom Gagarinova smerom do Petržalky. Ak nemusíte, danému úseku sa radšej vyhnite.

V danom úseku havarovala sanitka, kamión a osobné auto,  prejazdný je len jeden pruh. Tvoria sa zápchy a vodiči sa  zdržia zhruba polhodinu. Pokiaľ nemusíte, daným úsekom nejazdite a použite radšej inú trasu.

archívne video

Autentické zábery šialenej nehody na D1 (Zdroj: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

"Dopravní policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú úkony spojené s dopravnou nehodou, ktorá sa stala krátko pred 09:00 h na diaľnici D1 smer Petržalka. Podľa doposiaľ zistených informácií tam malo dôjsť k stretu vozidiel rýchlej zdravotnej pomoci, osobného motorového vozidla a nákladného vozidla. Vodič osobného motorového vozidla bol s ľahkým zranením prevezený do nemocnice k ošetreniu. Alkohol vykonanou dychovou skúškou na mieste u vodičov zistený nebol," uviedla polícia. 

"Premávka je v tomto úseku vedená v strednom jazdnom pruhu. Vyzývame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy," dodali. 

Viac o téme: NehodaDopravaZápchyPremávkaD1Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu