Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MIMORIADNE Poplach v prešovskej nemocnici: Pre bombovú hrozbu evakuovali celý centrálny príjem!

(Zdroj: Topky)

PREŠOV - Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana v Prešove evakuovali v sobotu centrálny príjem v chirurgickom monobloku. Dôvodom bolo podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Ligdayovej podozrenie z nástražného výbušného systému.

archívne video 

V bratislavskom nákupnom centre Central bola nahlásná bomba a evakuovali ho, už je opäť v prevádzke (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Bezpečnostná prehliadka priestoru dopadla s negatívnym výsledkom," uviedla Ligdayová. Ako povedala PR manažérka nemocnice Martina Pavliková, do nemocnice prišiel muž so svojou príbuznou vo veľmi ťažkom zdravotnom stave. "Veľmi ťažko, v emocionálnom vypätí nesie jej stav. V nemocnici sa vyhrážal uložením nástražného výbušného systému. Zdravotná starostlivosť bola jeho príbuznej, ako aj všetkým pacientom poskytnutá tak, ako má," priblížila Pavliková. Ako podotkla, privolaná polícia urobila všetky potrebné úkony a prezrela priestor. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti nebolo podľa Pavlikovej ohrozené. "Momentálne je chod nemocnice bez akýchkoľvek obmedzení," spresnila.

Viac o téme: NemocnicaEvakuáciaPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu