Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Romana Tabak na lyžovačke bez paličiek: Po drsnom páde skončila s modrinami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/ Romana Tabak, Getty Images)

VYSOKÉ TATRY – Bývalá poslankyňa Národnej rady SR Romana Tabak je na sociálnych sieťach ako ryba vo vode. Svoj život na pravidelnej báze zdieľa so svojimi fanúšikmi a priaznivcami. Čo by to bolo za lyžovačku v Tatrách, ak by sa neobjavila na jej príbehu? So svojimi sledovateľmi sa podelila o skúsenosť, na ktorú tak skoro nezabudne. Po drsnom páde ostala ležať na zemi a s modrinami.

archívne video

Romana Tabák bola na tenisovom kurte spolu so spevákom Pavlom Haberom (Zdroj: archív R.T.)

Krátko potom, ako sa postavila na lyže prišiel prvý pád. Niet divu, že sa jej tréner náramne bavil. Ešte predtým, ako jej pomohol si ju najprv musel vyfotiť. „Môj úžasný tréner si ma najprv odfotil, ako by mi mal pomôcť,“ napísala na svojom Instagrame.

Romana Tabak sa opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/ Romana Tabak)

Priznala sa, že drsný pád na lyžiach bez paličiek sa neobišiel bez zranení. „Modrina na pravom boku a pravom ramene. Au, lyžujem bez paličiek,“ dodala Tabak. Nevyhla sa tak ani pozornosti satirického portálu Prezident, podľa ktorého nie je lyžovačka v kožených nohaviciach najlepší nápad. „Je to drsné, lyžovať v kožených nohaviciach... a bez paličiek,“ vtipne poznamenali.

Viac o téme: LyžovanieZraneniaLyžovačkaPád na lyžiachRomana Tabak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu