Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

POZOR Známa sieť predajní sťahuje z pultov dojčenskú výživu! V žiadnom prípade výrobok nejedzte

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA – Na pultoch sa opäť objavil výrobok, ktorý môže vám a najmä vašim ratolestiam spôsobiť problémy. Sieť drogérií DM informovala, že sťahuje z predaja dojčenskú mliečnu výživu. Zákazníkov vyzýva, aby ju nekonzumovali a vrátili ju do predajne.

archívne video 

Akonáhle nastanú výkyvy v potravinách, nastúpi štát s regulačnými opatreniami, tvrdí Robert Fico (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Sieť predajní uviedla, že potravinu sťahuje z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa. Ide o výrobok Nestlé BEBA EXPERTpro HA 1 počiatočná dojčenská mliečna výživa, 800 g (číslo šarže: 33140742F3). "V obmedzenom množstve uvedenej šarže detskej výživy sa vyskytlo potenciálne riziko výskytu baktérie rodu Cronobacter,“ vysvetlili.

POZOR Známa sieť predajní
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dm drogéria)

Zákazníkov zároveň poprosili, aby výrobok nekonzumovali a priniesli ho do ktorejkoľvek ich predajne, kde im zamestnanci poskytnú ďalšie informácie ohľadne postupu pri jeho vrátení. „Kvalita a bezpečnosť výrobkov sú našou najvyššou prioritou, a preto sa úprimne ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu a komplikácie,“ dodali.

Viac o téme: Detská výživaKontrola DMObchodStiahnutie výrobku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu