Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bizarnosť vianočných nákupov v praxi a na VIDEU: Uprostred Trnavy viezli chladničku s dverami dokorán!

Neznámi ľudia premiestňovali chladničku v malom aute. Zobraziť galériu (2)
Neznámi ľudia premiestňovali chladničku v malom aute. (Zdroj: Tip čitateľa)

TRNAVA - Je tu zas ten čas. Každý zháňa tovary a výrobky rôzneho druhu, aby svojich blízkych pod vianočným stromčekom potešil. V niektorých prípadoch sa môže toto potešenie zväčšiť do absurdných rozmerov, a to až tak, že nie je možné ich napratať do motorového vozidla. Presne toto mohli na vlastné oči počas posledných dní vidieť na cestách v Trnave. Neznámi ľudia sa totiž rozhodli premiestniť niečo, čo vyzerá ako chladnička v malom aute s otvorenými dverami dokorán.

Všetko sa podarilo náhodným okoloidúcim natočiť na video. Len nemo a s úžasom sa prizerali tomu, ako muž v malom motorovom vozidle (malom v porovnaní s rozmermi chladničky) napratal svoj vianočný nákup na zadné sedadla.

VIDEO Bizarné vianočné nákupy uprostred Trnavy:

Vianočné nákupy sa uprostred Trnavy úplne zvrhli, muž viezol chladničku s pootovreným autom (Zdroj: Tip čitateľa)

S otvorenými dverami v ústrety premávke

S fyzicky nemožným uzavretím dvier v takto napratanom aute sa úplne s pohodou premával po cestách v Trnave. Nie je isté, či neznámeho vodiča neskôr zastavili muži zákona, no je isté, že ak by ho takto videli zoči-voči, určite by sa to riešilo ako priestupková záležitosť.

Polícia sľubuje, že si páchateľa nájde

Polícia na základe zaslaného videa začne konanie vo veci podozrenia z priestupku v doprave, pri preprave nákladu. Vodičovi hrozí za nesprávny prevoz, uskladnenie a označenie nákladu, pokuta. Identifikovanie vodiča by nemal byť zdlhavý proces, keďže na prvotných záberoch zo sociálnej siete je vidieť aj jeho evidenčné číslo.

Nové farby polície a nové policajné autá
Zobraziť galériu (2)
Nové farby polície a nové policajné autá  (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

"A pre ostatných, ktorí by tento výkon chceli zopakovať, vážení toto naozaj nie... Chladničky, práčky ani auto na aute!" napísala polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: ChladničkaNákupTrnavaVianočné nákupyAutoMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu