Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prekvapivý krok obľúbenej slovenskej mliekarne: Zo dňa na deň prišiel KONIEC! Zákazníci sú v šoku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

SELCE – Na trhu pôsobila viac ako 30 rokov, teraz oznámila prekvapeným zákazníkom svoj koniec statusom na sociálnej sieti. Známa mliekareň Kopanice Selce končí. Šokovaní zákazníci sa snažia zistiť, čo sa stalo. Za výrobkami už teraz plačú.

archívne video 

Akonáhle nastanú výkyvy v potravinách, nastúpi štát s regulačnými opatreniami, tvrdí Robert Fico (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

„Chceme Vám všetkým poďakovať za Vašu priazeň a vernosť. Vieme, že pre väčšinu z Vás boli naše výrobky tie naj a o to viac nás mrzí, že Vám musíme oznámiť nie pre nás potešujúcu správu. Dnešným dňom 27.11.2023 končí Mliekáreň Kopanice Selce,“ uviedla firma ešte v pondelok. „Ďakujeme všetkým a veríme, že na naše výrobky budete spomínať,“ dodali.

Prekvapivý krok obľúbenej slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Mliekáreň Kopanice Selce, sro)

Správa zákazníkov šokovala. Spoločnosť bola na sociálnej sieti aktívna a pravidelne zdieľala oznamy. Doteraz nič nenaznačovalo tomu, že by mali problémy, ktoré by ich dohnali k takémuto ráznemu kroku.

Na sociálnej sieti sa pod príspevkom objavili špekulácie o tom, že firme sa malo pokaziť kúrenie, no namiesto jeho opravy nasledovalo celkové zatvorenie. Spoločnosť takéto niečo zatiaľ nepotvrdila. „Chceme Vás všetkých poprosiť o trpezlivosť. Vedenie sa čoskoro vyjadrí k uzatvoreniu Mliekárne. Ďakujeme za pochopenie,“ odkázala ľuďom.

Prekvapivý krok obľúbenej slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Mnohí zákazníci už teraz ich koniec oplakávajú. „No a týmto som dojedla jogurty....aj tak som mala problém zohnať. Je mi to ľúto,“ napísala jedna zo zákazníčok. „To je veľmi smutná správa najlepšie jogurty a výrobky,“ uviedla ďalšia. „Je mi to veľmi ľúto. Vaše jogurty boli posledné poctivé kvalitné na trhu s chuťou akú som si pamätala z detstva. Veľmi ťažko sa zháňal v regióne kde bývam ale aj tak som bola ochotná za ním cestovať aj ďalej aby som si ich kúpila,“ píše sa v ďalšom príspevku.  

Príbeh mliekarní sa začal písať v roku 1991, kedy vzniklo Roľnícke družstvo Selce. Už vtedy rozmýšľali o vzniku vlastnej mliekarne, čo sa stalo skutočnosťou v roku 1992. „Za veľkého úsilia sa nám podarilo 13. decembra 1992 mliekareň spustiť do skúšobnej prevádzky. Výroba v mliekarni bola zameraná na výrobu mlieka v PE vrecúškach, nízkotučných jogurtov a zakysanky,“ píšu na svojej stránke. Aj po rokoch zdôrazňovali, že na výrobu produktov používajú svoje tradičné receptúry. V roku 2020 následne prišiel nový investor a pristúpil k celkovej rekonštrukcii zanedbanej a zdevastovanej mliekarne. Od roku 2021 a 2022 postupne pridávali nový výrobný program, vyrábali vlastný tvaroh, nízkotučnú zakysanku a nové príchute ovocných jogurtov. Kúpili tiež nový stroj na plnenie jogurtov a kelímkov zakysanky. Koniec je tak pre mnohých prekvapením.

Viac o téme: JogurtZákazníciMliekareňKoniecMliečne produkty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu