Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodička (27) jazdila opitá a bez vodičáka: V aute s ňou bolo aj jej trojročné dieťa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

NITRA - So zadržaným vodičským preukazom, pod vplyvom alkoholu a s trojročným dieťaťom v aute spôsobila 27-ročná žena nehodu na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre. Ako uviedla polícia, pri predchádzaní svojím autom Audi A4 narazila do Škody Octavia, ktorá jazdila v pravom jazdnom pruhu.

archívne video

Polícia rieši prípad vodiča, ktorý počas šoférovania čítal knihu opretú o volant (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Žena po náraze nezastavila a v jazde pokračovala ďalej. Vodič poškodeného vozidla udalosť oznámil polícii. Vodička zišla z diaľnice, kde bola pri kontrole hliadkou polície podrobená dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,06 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,21 promile. Na prekvapenie policajtov sa v jej vozidle nachádzalo aj jej trojročné dieťa. Navyše mala zadržaný vodičský preukaz a jazdy pod vplyvom alkoholu sa dopustila už aj v minulosti, informovala polícia. Poverený príslušník Diaľničného oddelenia policajného zboru Nitra-Selenec vzniesol žene obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

ABSOLÚTNA NEZODPOVEDNOSŤ! VODIČKA JAZDILA OPITÁ IBA S TROJROČNÝM DIEŤAŤOM V AUTE. NAVYŠE MALA ZADRŽANÝ VODIČSKÝ PREUKAZ...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, November 23, 2023
Viac o téme: AlkoholDieťaVodičský preukazNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu