Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Autentické zábery ožratého vodiča! S obrovským rachotom sa rútil centrom mesta

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Polícia obvinila 23-ročného Vladislava K. z Ukrajiny, ktorý v nedeľu (10. 12.) v noci jazdil opitý po bratislavských cestách. Po tom, ako ho zastavili policajti, nafúkal 2,21 promile. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Vodič v Bratislave nafúkal 2,21 promile, už čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Policajti vodiča spozorovali na Prístavnej ulici v smere na Košickú ulicu. "Keďže vozidlo počas jazdy vydávalo nadmerný hluk, malo zjavne poškodenú ľavú prednú časť a rovnako poškodenú pneumatiku, vozidlo bez váhania zákonným spôsobom zastavili," ozrejmil Szeiff. Vodič bol na mieste obmedzený na osobnej slobode.

"Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v takzvanom superrýchlom konaní," dodal hovorca. Čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Polícia upozorňuje vodičov, aby v žiadnom prípade počas šoférovania nepožívali alkohol a ani neviedli auto v takom čase po požití alkoholu, keď sa ešte alkohol nachádza v organizme. "Jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujete svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky," zdôraznili policajti.

Viac o téme: PolíciaAlkoholVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu