Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská akcia NAKA: Po zásahu vo Fun rádiu prehľadávali ďalších 17 firiem

(Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA - Len prednedávnom elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry prehľadávali budovu, v ktorej sa nachádza známe rádio Borisa Kollára. Po pár dňoch sú však opäť v akcii. Tentokrát zasahovali až v 17-tich firmách po celej Bratislave a okolí.

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry dnes od skorého rána zasahovali v minimálne 17-tich firmách po celej Bratislave a jej okolí, ako prvý infomorval portál topky.sk. Na mušku si mali vziať aj spoločnosť L-TRANS Ligistics s.r.o. Lidislava Martinkoviča, ktorý je známy najmä svojim blízkym vzťahom s bývalým ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

Archívne video: Boris Kollár sa vyjadril k zásahu NAKA v rádiu, ktoré vlastní

Boris Kollár sa vyjadril k zásahu NAKA v rádiu, ktoré vlastní (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Elitní policajti sa však zamerali aj na spoločnosti, ktoré boli blízke Martinovi Mikulcovi, ktorého meno je často spájané so zločineckou skupinou takáčovcov.

Pokračovanie akcie vo Fun rádiu

Dnešná akcia mala priamo súvsieť s nedávnou akciou s kricím názvom "TARGETY", kedy elitní policajti zasahovali v budove Fun rádia Borisa Kollára. Počas akcie zasahovali aj vo firme SLOVCLEAN a.s., ktorá sa zas spája s Martinom Borguľom. 

NAKA sa počas daných akcií zameravia na zaisťovanie daňových dokumentov pre trestné konanie súvisiace s daňovými podvodmi.

Viac o téme: ZásahPolícia NAKABratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu