Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE NAKA zasahovala vo firme Mikulcovho kamaráta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

ZOHOR – V stredu skoro ráno zasahovala NAKA v spoločnosti, ktorej majiteľ má blízko k bývalému ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi. Zásah má súvisieť podľa našich informácií s IT projektami.

V skorých ranných hodinách prehľadávali policajti priestory spoločnosti L - TRANS Logistics, ktorú vlastní Ladislav Martinkovič. Zaujímavosťou je, že tento podnikateľ je kamarátom exministra Mikulca. Spoločne ich vídať na spoločenských akciách aj popíjať v bare v Stupave. Spája ich aj rovnaká žena, politikova súčasná partnerka predtým mala vzťah práve s Martinkovičom. Akciu, ktorá je súčasťou veľkej razie Targety 2 potvrdila aj polícia.

"V rámci akcie ,,TARGETY 2“ boli realizované procesne úkony voči 17 obchodným spoločnostiam, pričom ide o trestne konanie zamerané na objasňovanie rozsiahlej ekonomickej trestnej činnosti, kde škoda na dani presahuje 7 miliónov Eur," reagovala Zuzana Hrabovská z tlačového odboru Prezídia PZ.

AKTUÁLNE NAKA zasahovala vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Ten bol podľa Plus 1 deň aj  obchodný partner s Františkom Böhmom, ktorý figuroval vo viacerých korupčných kauzách policajných špičiek. Böhm opisoval korupčnú chobotnicu, na základe ktorej muži zákona údajne kryli trestnú činnosť. V minulom roku sa zastrelil. Vypovedal aj proti Milanovi Lučanskému aj Dušanovi Kovačíkovi.

AKTUÁLNE NAKA zasahovala vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

 

Viac o téme: ZásahNAKARoman Mikulec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu