Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Do Vallovho cyklochodníka sa pustil aj syn šéfa SaS: TOTO už zapisujú do Guinnessovej knihy rekordov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky/ Maarty, TikTok/ fikinko, Facebook/ Matúš Vallo má rád Bratislavu)

BRATISLAVA – Cyklochodník, ktorý vyrástol v centre hlavného mesta ešte dnes nedáva spávať mnohým ľuďom. Svoju nespokojnosť s jeho finálnym vplyvom na premávku v centre mesta už prejavili desiatky známych tvári. Ku slovu sa dnes prihlásil aj syn predsedu SaS Filip Sulík. Ten primátorovi Matúšovi Vallovi za dopravný kolaps tiež poriadne naložil.

archívne video

Vallo sa s Vetrákom pred kamerami nemaznal, povedal mu, že je mu z neho zle (Zdroj: TA3)

„Som nevedel, že sa cez Bratislavu bude ťahať Tour de France a že bude každý deň v roku. Pretože na Vajanského je taký s******* široký cyklochodník, že neverím tomu, že niekde na svete je širší cyklochodník,“ odštartoval Filip Sulík svoje video.

Do Vallovho cyklochodníka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Matúš Vallo má rád Bratislavu)

„Prisahám, som tade išiel a akurát tam boli ľudia z Guinnessovej knihy rekordov a merali tam šírku toho chodníka, že či naozaj je to najširší chodník v histórii ľudstva. (...). To je tak široký chodník, že average (priemerná) slovenská diaľnica neni tak široká, jak ten s****** cyklochodník,“ dodal Sulík.

Do Vallovho cyklochodníka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reprofoto - IG )

Dodáva, že kvôli chodníku sa tak v centre Bratislavy tvoria neznesiteľné zápchy. To aj napriek tomu, že cyklochodník dnes nevyužíva žiaden cyklista. „Ale hlavne, že máme najväčší cyklochodník vo vesmíre. Vallo, ty had prašivý. To, že chceš tunelovať dotácie a staviaš nezmyselné projekty, na ktoré sa dobre získavajú peniaze z Európske únie- OK. Ale to, že ty musíš roz***** nám to mesto? (...) Musíš doj**** centrum mesta aby tam bola zápcha od rána do večera, každý deň v roku?“ obul sa mladý Sulík do primátora mesta

Do Vallovho cyklochodníka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: BratislavaMatúš ValloCyklochodníkFilip Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu