Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Handlovčan v Prievidzi napadol 43-ročnú ženu, museli ju hospitalizovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

PRIEVIDZA - Polícia obvinila 30-ročného muža z Handlovej z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu v prečinom výtržníctva. Handlovčan pred obchodným domom v Prievidzi napadol 43-ročnú ženu a vyhrážal sa jej zabitím. Ženu museli hospitalizovať v nemocnici. V utorok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"Napadnutiu predchádzal slovný konflikt, vulgárne nadávky a vyhrážky poškodenej zabitím. Vystrašená žena sa pred útočníkom bránila a nastriekala mu obranný sprej kaser do tváre," uviedla Kuzmová.

 

PO SUROVOM ÚTOKU LEŽÍ ŽENA V NEMOCNICI 👉V Prievidzi pred obchodným domom napadol muž 43-ročnú ženu. Napadnutiu...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, October 10, 2023

Muž ženu podľa nej následne udrel do tváre, v dôsledku čoho spadla na zem, niekoľkokrát ju kopol do hlavy a nôh a opakovane jej povedal, že ju zabije. "Svedkyňa incidentu privolala na miesto udalosti hliadku polície, ktorá útočníka obmedzila na osobnej slobode. So zadržaným mužom policajti vykonali dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 3,96 promile alkoholu," doplnila.

archívne video 

Podvodník pripravil seniorku o celoživotné úspory (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Poškodenej útokom obvinený spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali jej lekárske ošetrenie a hospitalizáciu v nemocnici, ozrejmila ďalej Kuzmová. Na súd bol podaný podnet na vzatie obvineného do väzby. "O tom, či bude stíhaný väzobne, rozhodne súd v najbližších hodinách," dodala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: HospitalizáciaPolícia PrievidzaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu