Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda na diaľnici! Tvoria sa rozsiahle kolóny: Rátajte so zdržaním

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 smerom do Petržalky. Na mieste sa tvoria rozsiahle kolóny. Doprava je obmedzená.

archívne video

Polícia uzavrela Most SNP, v jeho okolí sa tvorili zápchy (Zdroj: Topky/Maarty)

Policajti aktuálne zasahujú pri vážne dopravnej nehode na diaľnici D1. "Z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej nehody na diaľnici D1 smer Petržalka je neprejazdný pravý jazdný pruh, premávka je vedená cez ľavý jazdný pruh. V tomto úseku sa tvorí kolóna," upozorňujú muži zákona na sociálnej sieti.

Podľa najnovších informácií je uzavretý výjazd z Bajkalskej ulice smer Prístavný most na nevyhnutne potrebný čas. Ako ďalej dodala polícia, "križovatka so svetelnou signalizáciou na križovatke ulíc Košická – Landererova je riadená striedavo policajtmi Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave. Kolóny sa tvoria už z centra mesta," informujú na sociálnej sieti. Zároveň upozorňujú vodičov, aby sa danému úseku radšej vyhli.

 

❗UPOZORNENIE PRE VODIČOV❗ OBMEDZENÁ PREMÁVKA NA DIAĽNICI D1 SMER PETRŽALKA ➡️Z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, September 5, 2023
Viac o téme: NehodaKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu