Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

AKTUÁLNE FOTO Vážna nehoda autobusu! Cesta je uzavretá: Hlásia ranených

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/ Polícia - Košický kraj)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Medzi Spišskou Novou Vsou a Rožňavou je momentálne obojsmerne uzavretá cesta II/533 pri lome, v časti známej ako Gretla. Dôvodom je dopravná nehoda autobusu a dvoch osobných áut. Informuje o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.

 

‼ AKTUÁLNE: ZO SPIŠSKEJ NOVEJ VSI DO ROŽŇAVY NEPREJDETE Na ceste II/533 pri lome, v časti zvanej "Gretla" je...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Tuesday, September 12, 2023

"Podľa doterajších zistení 42-ročný vodič vozidla značky VW Passat z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s autobusom. 63-ročný vodič autobusu v snahe vyhnúť sa zrážke prudko zabrzdil, strhol riadenie vpravo a ostal stáť na trávnatom povrchu. Do autobusu z dôvodu nedodržania bezpečnej vzdialenosti narazilo zozadu vozidlo značky Citroën," priblížila Ivanová s tým, že v autobuse sa malo v čase nehody nachádzať 21 cestujúcich.

Pri nehode sa zranilo päť ľudí

Pri nehode sa zranilo päť ľudí, okrem vodiča a spolujazdkyne z vozidla, ktoré prešlo do protismeru, aj traja cestujúci z autobusu. Zranené osoby boli prevezené do nemocnice, rozsah ich zranení nateraz nie je známy. "Všetci traja vodiči boli na mieste podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaCestaUzávera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu