Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Splnomocnenec vlády Ján Hero vyzýva odstrániť bilbordy znevažujúce Rómov

Ján Hero
Ján Hero (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Ján Hero v nedeľu vyzval stranu Republika a Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko, aby odstránili bilbordy, ktoré prezentujú Rómov ako "asociálov". Na sociálnej sieti zároveň vyzval, aby politické strany v predvolebnej kampani nezneužívali chudobu a nedôstojné životné podmienky obyvateľov v rómskych komunitách na prezentovanie lacných populistických riešení.

archívne video

Splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Ján Hero počas Pamätného dňa rómskeho holokaustu v Banskej Bystrici (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Ján Hero v nedeľu vyzval stranu Republika a Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko, aby odstránili bilbordy, ktoré prezentujú Rómov ako "asociálov". Na sociálnej sieti zároveň vyzval, aby politické strany v predvolebnej kampani nezneužívali chudobu a nedôstojné životné podmienky obyvateľov v rómskych komunitách na prezentovanie lacných populistických riešení.

 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity vyzýva politické strany, aby vo volebnej kampani do parlamentných volieb...

Posted by Splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity on Sunday, September 3, 2023
Viac o téme: RómoviaBilbordyParlamentné voľbyJán Hero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu