Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tibor Gašpar je na slobode! Prvé slová po prepustení policajného exprezidenta zo zadržania

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Exprezidenta policajného zboru Tibora Gašpara prepustili z policajného zadržania. Na sociálnej sieti o tom informoval jeho advokát Marek Para. Taktiež aj jeho syn Pavol Gašpar.

archívne video

Vyjadrenie advokáta Mareka Paru po zadržaní exprezidenta Tibora Gašpara (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

 

Marek Para: TIBOR GAŠPAR PREPUSTENÝ‼️

Posted by SMER - SSD on Saturday, August 12, 2023
 

TIBOR GAŠPAR PREPUSTENÝ! ✊

Posted by Pavol Gašpar on Saturday, August 12, 2023

Tibora Gašpara v piatok (11. 8.) ráno zadržali a obvinili v súvislosti s podozrením z korupčnej trestnej činnosti v rámci policajnej akcie Ezechiel 7. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal v sobotu (12. 8.) podnet na väzobné stíhanie Tibora Gašpara aj ďalšieho obvineného Romana Stahla Obvinený je aj nitriansky podnikateľ Norbert Bödör.

 

ĎAKUJEME ZA PODPORU‼️

Posted by Marek Para on Saturday, August 12, 2023

„Dnes ráno, okolo druhej, ma prepustil prokurátor UŠP zo zadržania. Som nesmierne rád, že ste kričali so mnou, pretože opäť by im toto prešlo, keby sme sa neozvali. Viac vám prinesiem v najbližších dňoch,“ povedal exprezident polície Tibor Gašpar len pár hodín po prepustení zo zadržania.

Podľa Paru sa prokurátor nestotožnil s názorom vyšetrovateľa a nevidel existenciu dôvodov na zadržanie Tibora Gašpara. "Naďalej zostáva obvinený. Podali sme sťažnosť a o nej bude rozhodovať prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry,".Dodal, že o návrhu na vzatie do väzby v prípade obvineného Romana Stahla má v nedeľu rozhodovať predseda Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Ján Hrubala.

Tibora Gašpara v piatok (11. 8.) ráno zadržali a obvinili v súvislosti s podozrením z korupčnej trestnej činnosti v rámci policajnej akcie Ezechiel 7. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal v sobotu (12. 8.) podnet na väzobné stíhanie Tibora Gašpara aj ďalšieho obvineného Romana Stahla. Obvinený je aj nitriansky podnikateľ Norbert Bödör.

Viac o téme: ExprezidentZadržaniePrepustenieTibor GašparNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu