Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

K voličom sa prihovára priamo z kotla! Martina Holečková z KDH prekvapila: TOTO by ste na ňu nikdy nepovedali

Kandidátka KDH do parlamentných volieb 2023 Martina Holečková Zobraziť galériu (3)
Kandidátka KDH do parlamentných volieb 2023 Martina Holečková (Zdroj: Agentúra AKO pre TV JOJ Na Hrane, Facebook/ Martina Holečková)

BRATISLAVA – Predvolebná kampaň je dnes už rozbehnutá v plnom prúde, to však neznamená, že by si politici nemohli prevetrať hlavu. Príkladom je aj kandidátka za stranu KDH, ktorá sa o priazeň voličov uchádza priamo z tretieho miesta. Svoj voľný čas využila na političku pomerne netradične. Svojmu obľúbenému tímu fandila priamo z kotla! Voličom by tak mohla zahrať na tú správnu strunu, podľa prieskumu agentúry AKO by totiž chceli, aby budúca vláda podporila šport na Slovensku.

Peter Bobula z KDH: Politika zvulgárnela a sprimitívnela, máme na viac, ľudia pochopia, že to nie je cesta vpred (Zdroj: Topky/Ján Zamier)

Počas najostrejšej predvolebnej kampane si aj trojka na kandidátke KDH dokázala nájsť čas na zaslúžený relax. Martina Holečková svojich priaznivcov však poriadne zaskočila! Nežné žieňa sa pochválilo fotkami priamo z burácajúceho kotla na stredajšom zápase Slovana Bratislava.

K voličom sa prihovára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ Martina Holečková)

„Slovenský šport treba podporovať a futbal je moja srdcovka, ako ste na tom vy, máte radšej futbal alebo hokej?“ napísala na sociálnej sieti. Odpovedať môžete v našej krátke ankete.

 

Slovenský šport treba podporovať a futbal je moja srdcovka 😉 ako ste na tom vy, máte radšej futbal alebo hokej? ⚽️🏒 #slovanmaccabi

Posted by Martina Holečková on Wednesday, August 9, 2023

Voličom zahrali do nôty: Štát by mal šport viac podporovať!

Podľa respondentov vyspovedaných agentúrou AKO sú investície do slovenského športu nedostatočné. Až 77,4% opýtaných sa vyjadrilo, že budúca vláda by mala do športu investovať väčšie zdroje. Opačný názor mala len menšina, a to 18,3% respondentov.

K voličom sa prihovára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Agentúra AKO pre TV JOJ Na Hrane)

Viac o téme: KDHŠportMartina HolečkováVoľby 2023Futbalový zápas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu