Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gruzínec napadol v reštaurácii v Bratislave nožom hosťa, obvinili ho

(Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Dvadsaťosemročný Gruzínec napadol v piatok (28. 7.) v noci v jednej z bratislavských reštaurácií nožom muža. Ten sa ho snažil vyviesť zo súkromnej akcie. Polícia páchateľa obvinila z trestného činu výtržníctva. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

archívne video

Kriminalisti zadržali dve osoby, ktoré páchali zverstvá na maloletej (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Mamuk M. sa v piatok okolo 00.10 h snažil do reštaurácie opakovane dostať aj po upozornení, že je tam uzavretá spoločnosť. Svoje agresívne správanie a vulgárne vyjadrovanie smeroval na personál reštaurácie, ako aj jej hostí," priblížila. V reštaurácii sa potom stretol s hosťom, ktorý ho tiež vyzval na odchod. "Mamuk na výzvu zareagoval vytiahnutím noža z vrecka nohavíc, ktorým sa na muža zahnal do oblasti brucha," povedala hovorkyňa.

 

OBČAN GRUZÍNSKA SA V PIATOK V NOCI POSTARAL O VÝJAZD VIACERÝM HLIADKAM V BRATISLAVSKOM KRAJI ➡Policajti pohotovostnej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, July 29, 2023

Páchateľ následne ušiel na spoj mestskej hromadnej dopravy, no našla ho tam policajná hliadka. "Muž javil známky požitia alkoholu a odmietal s hliadkou polície spolupracovať," povedala Šimková. Polícia Mamuka obmedzila na osobnej slobode, eskortovala ho na príslušné policajné oddelenie a obvinila ho z trestného činu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: NôžPolícia Múž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu