Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík brutálne napadol dvojročné dieťa: Ubil ho na smrť! Polícia podala návrh na obžalobu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE - Vyšetrovateľ kriminálnej polície podal návrh na obžalobu na mladíka, ktorý na prelome februára a marca v záhradkárskej lokalite na Jarmočnej ulici v Košiciach mimoriadne brutálne napadol dvojročné dieťa. Zraneniam napokon podľahlo. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

archívne video

Polícia pátra po identite muža na videu: Seniora pripravil o 15-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Bratislavský kraj)

"Vtedy 18-ročný mladík mal podľa výsledkov vyšetrovania v jednej z chát fyzicky napadnúť maloletú osobu, a to tak, že dieťa mal hodiť o zem, a potom mu ešte po hlave stúpať nohou, čím dieťaťu spôsobil zranenia, ktorým počas hospitalizácie v jednej z košických nemocníc podľahlo," spresnila. Mladíka ešte v marci obvinili zo zločinu zabitia. Keďže úmyselne spôsobil ťažkú ujmu na zdraví, k tomu na chránenej osobe, vec prevzala kriminálna polícia KR PZ v Košiciach. V prípade dokázania viny hrozí mladíkovi trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov.

Viac o téme: MladíkObžalobaPolícia Dvojročné dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu