Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia zadržala muža na úteku: Podozrivý je z viacerých skutkov

(Zdroj: Facebook/ Polícia - Trnavský kraj)

GALANTA - Polícia vo štvrtok dopoludnia zadržala 44-ročného hľadaného muža, ktorý dva dni predtým utiekol po zadržaní z predvádzacej miestnosti obvodného oddelenia polície v Seredi. Je podozrivý z drogovej a inej trestnej činnosti, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

POLICAJTI ZADRŽALI MUŽA NA ÚTEKU: 44 ROČNÝ RECIDIVISTA Z OKR. GALANTA JE PODOZRIVÝ Z VIACERÝCH SKUTKOV ➡️Polícia v...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, July 20, 2023

Muž sa skrýval v Bratislave a mal namierené mimo Slovenska. Skúter, ktorý použil pri úteku, polícia našla a zaistila na Železničnej stanici v Trnave. Policajti pôvodne muža zadržali v utorok (18. 7.) v obci Šintava pri Seredi, mal pri sebe niekoľko vreciek s podozrením na heroín a iné drogy, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie. "Muža umiestnili do predvádzacej miestnosti, odkiaľ sa mu podarilo zatiaľ z nezistených príčin utiecť. Operačné stredisko vyhlásilo celoštátne pátranie a policajné hliadky vykonávali až do zadržania všetky úkony k jeho opätovnému zadržaniu," informovala hovorkyňa.

archívne video Na prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti 110 km/h doplatil aj 47-ročný vodič

Na prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti 110 km/h doplatil aj 47-ročný vodič (Zdroj: Facebook/ Polícia - Bratislavský kraj)

Pri úteku použil naštartovaný skúter

V súvislosti s nájdenými vreckami s kryštalickou látkou začala polícia vo veci trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovanie s nimi. "Pri úteku použil naštartovaný skúter s výbavou v hodnote 3100 eur, čím sa dopustil prečinu krádeže. Polícia ho preveruje aj v ďalšom prípade majetkovej povahy a vzhľadom na to, že už bol už v minulosti súdne trestaný, zostáva v cele policajného zaistenia," doplnila Linkešová.

Okolnosti, za ktorých došlo k úteku, preveruje oddelenie kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trnava. "Čiastkové informácie z kontroly nateraz nie je možné z objektívnych príčin poskytnúť. Môžeme však ubezpečiť, že je aj v záujme vedenia polície prešetriť celú udalosť a prijať adekvátne opatrenia, aby k takýmto chybám do budúcna nedochádzalo," dodala.  

Viac o téme: MužútekPodozrivýPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu