Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Príšerný prípad týrania: Rodičia zatvárali deti do klietok a mlátili ich panvicou

Rodičia týrali svoje deti.
Rodičia týrali svoje deti. (Zdroj: Polícia)

LAS VEGAS - V Las Vegas v Nevade polícia zachránila šesť detí z domu, kde ich držal v zajatí ich biologický otec a nevlastná matka. Miestna polícia hovorila o „najhoršom prípade“ týrania detí, aký kedy videla.

Polícia v Las Vegas podľa vlastných vyjadrení vtrhla do bytu v americkom meste 11. júna. Reagovala na tiesňové volanie pre domáce násilie. V dome potom policajti našli psiu klietku, v ktorom boli zamknuté dve deti vo veku deväť a jedenásť rokov. Ďalšie štyri deti objavili s ranami, ktoré naznačovali vážne týranie.

archívne video

Mladíci sa hazardnou jazdou a vandalizmom chválili na internete (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Jedno z detí, ktoré nebolo v klietke malo po celom vychudnutom tele škrabance a modriny. Jeho oči boli "čierne a opuchnuté zatvorené," uviedla polícia.

Ďalšie dieťa povedalo polícii, že pri jedle sa často museli deliť o „veľké hranolky z McDonaldu“ alebo dokonca jedli „z koša“. Otec ho udrel, pretože sa „snažil vymaniť z klietky“. Na trestanie detí sa pravidelne používali opasky a panvice.

Manželia Travis Doss (31) a Amanda Stamperová (33) držali v jednoizbovom byte spolu sedem detí. Siedme dieťa však počas záchrannej akcie chýbalo.

Žena po hádke s manželom zavolala políciu. 31-ročný muž jej ukázal fotografiu jedného z jej detí a povedal, že ho mohol omylom zabiť v rámci telesných trestov. Potom sa vyhrážal zabitím svojej manželke, uviedla polícia.

Viac o téme: KlietkaRodičiaBičovanieLas VegasTýranie detí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu