Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hádka manželov sa takmer skončila tragédiou: Muž chcel svojej žene vyškriabať oko! Vytiahol na ňu aj nôž

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STARÁ ĽUBOVŇA - Z trestného činu nebezpečného vyhrážania polícia obvinila 74-ročného muža žijúceho v jednej z obcí v okresne Stará Ľubovňa. Prípad sa týka hádky medzi manželmi z piatka (7. 7.) popoludnia v rodinnom dome, ktorá vyústila až do fyzického útoku muža voči žene. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

archívne video

Polícia zaznamenala ďalšiu nezodpovednú vodičku: Prekročila rýchlosť až o 68 km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Chytil ju okolo krku, dusil ju a neustále sa jej vyhrážal zabitím. Muž sa snažil žene vyškriabať oko, pričom ju poškrabal na tvári. Neskôr vzal z kuchyne nôž a kričal na manželku, že ju zabije a vyhodí ju z domu," uviedla hovorkyňa.

Agresívne správanie muža vzbudilo u manželky strach o svoj život a bála sa, že svoje vyhrážky uskutoční. Polícia muža zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) v Podolínci spracoval podnet na podanie návrhu na vzatia obvineného do väzby.

Viac o téme: VyhrážaniePolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu