Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nové zistenia v kauze tragédie v Snine: Polícia hovorí o vražde! Čo sa odohralo medzi mužmi za zatvorenými dverami?

V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie
V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

SNINA – Inak pokojným východoslovenským mestom otriasla včera strašná správa. V Snine objavili v jednom z bytov telá dvoch mŕtvych mužov. Prípad je zahalený rúškom tajomstva a stále nie je jasné, čo sa za dverami bytu presne odohralo. Viac svetla do celej veci však vnieslo stanovisko polície, ktorá oznámila, že vec vyšetruje ako vraždu.

Archívne video: Polícia vypátrala miesto strelca zo Zámockej ulice

Polícia vypátrala miesto strelca zo Zámockej ulice (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

O tom, že v jednom z bytov našli dve telá bez známok života informovali prešovskí krajskí policajti v sobotu popoludní. Podľa medializovaných informácií museli do bytu vniknúť kukláči. "Polícia je na mieste a vykonáva prvotné úkony. Bližšie informácie nie je možné v tejto chvíli poskytnúť," uviedla včera polícia. Dnes už prezradila viac. „V prípade dvoch mŕtvych mužov v byte v Snine vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy,“ informovala v nedeľu dopoludnia.

 

POLÍCIA PRÍPAD DVOCH MŔTVYCH MUŽOV V SNINE VYŠETRUJE AKO VRAŽDU V prípade dvoch mŕtvych mužov v byte v Snine...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Sunday, July 9, 2023

„Polícia na prípade koná nepretrižite od včerajšieho popoludnia. Sú zaisťované stopy ako aj ďalšie dôkazy, ktoré sa následne priebežne vyhodnocujú, resp. budú podrobené znaleckému skúmaniu,“ dodali. Vzhľadom k tomu, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania, ako aj na stále prebiehajúce procesné úkony, bližšie informácie v tejto chvíli poskytnúť nechcú.

Podľa informácií portálu Startitup je minimálne jedna z obetí príslušníkom Kriminálneho úradu finančnej správy. Denník Plus JEDEN DEŇ tvrdí, že pred tragédiou sa malo v byte popíjať. Juraj, ktorý bol dva roky príslušníkom Finančnej správy, mal najskôr zastreliť kamaráta Richarda a vzápätí otočiť zbraň proti sebe. Stalo sa tak v jeho rodičovskom byte. Podľa susedov mali byť pritom obaja muži dobrí kamaráti. TV JOJ tvrdí, že v pípade má figurovať aj tretí muž. Práve on mal byť tým, kto zalarmoval políciu. Či k tragickej udalosti došlo v noci z piatka na sobotu, alebo cez deň, zatiaľ známe nie je.

Viac o téme: StreľbaVraždaVyšetrovaniePolícia Snina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu