Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bitka Tabák a Cigánikovej má dohru: Hanba pre poslankyne a k tomu pokuta! Z tej sumy vám bude do smiechu

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Potýčka poslankýň Romany Tabák a Jany Bittó Cigánikovej, ktorá sa stala ešte vlani po koncerte Majka Spirita v Bratislave, má dohru. Aj keď polícia trestné oznámenie odmietla, prípadom sa zaoberal okresný úrad.

Bývalá tenistka Romana Tabák, ktorá potom, ako hlasovala proti možnému väzobnému stíhaniu lídra Smeru Roberta Fica skončila v OĽaNO a pridala sa k hnutiu Sme rodina, aby potom odtiaľ zase odišla, má na konte trapasov viac než dosť. Jej meno zarezonovalo aj koncom septembra minulého roka, keď sa v nočnom podniku hašterila s ďalšou kontroverznou poslankyňou Janou Bittó Cigánkovou. "Po mojom údere zvädla ako tulipán," nechala sa počuť Tabák s tým, že si myslí, že Cigániková bola pod vplyvom nielen alkoholu, ale aj drog.

Obidve poslankyne po tomto incidente podali trestné oznámenie. To však polícia odmietla a prípadom sa zaoberal okresný úrad. Ten nakoniec rozhodol, že Tabák musí zaplatiť pokutu 30 eur. Informuje o tom portál Aktuality.sk. To, či dostala pokutu aj Cigániková, sa zatiaľ nevie a nevie o tom ani samotná poslankyňa.

archívne video

Romana Tabák označila na tlačovke Richarda Sulíka za najväčšiu brzdu (Zdroj: Facebook/SaS)

Bitka sa stalo koncom septembra minulého roka v jednom z bratislavských podnikov, v ktorom boli na koncerte repera Majka Spirita. Cigániková o tom informovala na sociálnej sieti s tým, že na Tabák podáva trestné oznámenie. Mala aj lekársku správu a tvrdila, že aj niekoľko svedkov. Tabák zase tvrdila, že ju napadla práve Cigániková a ona sa len bránila. V každom prípade, celý incident skončil na polícii a tá teraz prípad uzatvorila. 

 

Viac o téme: BitkaPokuta Romana TabákJanka Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu