Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Namiesto svadby jej hrozia dlhé roky za mrežami: Nevestu a ženícha zadržali v Trebišove priamo pred oltárom!

Akcia s krycím názvom Bride.
Akcia s krycím názvom Bride. (Zdroj: FB/Polícia SR)

TREBIŠOV - Nevesta už "áno" povedať nestihla. Priamo na matričnom úrade v Trebišove svadbu prekazila Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii. Muž a žena sa totiž chceli brať účelovo.

Priamo na matričnom úrade v Trebišove zasahovala národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii v súčinnosti s cudzineckou políciou v rámci policajnej akcie s krycím názvom BRIDE. Išlo o svadobný obrad účelového manželstva medzi 39-ročným občanom Maroka, ktorý sa z dôvodu neplatnosti jeho víza mal zosobášiť s 26-ročnou Slovenkou. Informovala o tom policajná hovorkyňa Karolína Barinková.

"Páchateľ mal za manželstvo s ním sľúbiť odmenu vo výške 1500 eur. Nevesta je vyšetrovateľom stíhaná pre trestný čin prevádzačstva. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na dva až osem rokov. S osobou cudzinca z Maroka budú vykonané úkony smerujúce k administratívnemu vyhosteniu," dodala Barinková. 

Policajti z Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii zasahovali priamo na svadobnom obrade účelového manželstva (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: SvadbaPolícia Migračný úradBrideNelegálna svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu