Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SASKU čaká tatranské mecheche na kongrese: Sulík opäť bojuje o líderstvo, uniklo však súkromné video len pre členov!

Sulíkovci sa stretnú v Jasnej na kongrese už cez víkend. Zobraziť galériu (2)
Sulíkovci sa stretnú v Jasnej na kongrese už cez víkend. (Zdroj: Tip čitateľa, SITA/SaS)

BRATISLAVA - Zvolebnieva sa a vo veľkom sa rozbiehajú politické akcie po celej krajine. Ani SASKA nie je žiadnou výnimkou. Po tom, ako si verejnosť všimla ich rázny rebranding pod vedením Mareka Prchala uniklo na verejnosť čudesné, interné video, určené členom strany. Sulík v ňom nie je v predsedníckom postavení na pomyselnom "tróne", kde čaká na svoje opätovné znovuzvolenie za predsedu, ale so založenými rukami adresuje členom slová, sediac na schodoch.

Vaše tipy

Video Sulíka sa k nám dostalo od jedného z členov, ktorý nechce byť menovaný len pár hodín pred sobotným kongresom, ktorý má rozhodnúť o novom predsedníctve SASKY.

Stretnutie majú v Jasnej

Celý kongres sa uskutoční 22. apríla v Jasnej, kde sa bude schvaľovať volebný program, ale aj aj zostava na kandidátke. Výnimkou nebude ani pravidelná voľba predsedu strany a členov orgánov SaS.

Sulík sa nebude o post uchádzať sám. Na ďalšie štyri roky ho potenciálne môžu vystriedať až dvaja stranícki vyzývatelia, a to Peter Pacek a Vladimír Poruban. Niekdajší minister zahraničných vecí Ivan Korčok už Sulíkovu ponuku na vedenie strany do volieb odmietol.

Sulík sediaci na schodoch sa prihovoril členom

V týchto hodinách sa však k nám exkluzívne dostalo interné video doterajšieho predsedu Richarda Sulíka, ktoré bolo určené výsostne členom strany pred víkendovým stretnutím SASkárov v Jasnej. V ňom sa Sulík rozhodne prihovára rázne, no jeho pózy hovoria niečo iné a video pôsobí až prosebným dojmom. Predseda liberálov totiž sedí na schodoch a členom vysvetľuje novú stratégiu strany po jej marketingovom rebrandingu. 

Uniklo VIDEO Sulíka na schodoch pred rokovaním kongresu SASKY:

Sulík v uniknutom videu pred kongresom adresoval rázne slová členom SASKY (Zdroj: Tip čitateľa)

Kompromisy skončili, bolo ich priveľa, meníme hru, opakuje predseda

"Budeme dôraznejší, budeme dôslednejší. Nebudeme robiť milé kompromisy, naopak, budeme presadzovať naše hodnoty. Budeme brániť zo všetkých našich síl ekonomiku a bezpečnosť našej krajiny," prihovára sa vo videu Sulík členom SASKY. "Vidíte na Slovensku niekoho, kto nemá žiadne korupčné kauzy? Kto má dlhoročné skúsenosti? Kto má silný tím a odborné riešenia? Niekoho, kto je v stave postaviť našu krajinu opäť na nohy? Vidíte niekoho, komu naozaj na našej krajine záleží a kto je spôsobilý ju viesť? Spravíme všetko pre to, aby sme v najbližších voľbách boli úspešní. SASKA je jediná strana, o ktorú sa môžete oprieť," tvrdí sebavedome Sulík, ktorý sľubuje zmenu hry aj na sobotnom kongrese, ktorý je už o dva dni.

Už z audiovizuálnej stránky videa je evidentné, že aj za týmto stojí Marek Prchal, ktorý nedávno prevzal marketingovú štafetu v strane a začal robiť veľké zmeny. Jednou z nich je aj zmena názvu na SASKA.

Zmena vizuálneho marketingu prišla až po 14 rokoch

Spolu s videom uniklo aj mediálne vyhlásenie o tom, čo znamená vlastne dotyčná zmena hry. V ňom sa v slovách, ktoré sú adresované členom, píše, že SaS si za posledné obdobie prešla príliš veľkým množstvom kompromisov a táto éra skončila. "Teraz budeme priamočiarejší, budeme si viac stáť za svojím," sľubujú.

SASKU čaká tatranské mecheche
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: KongresSaSRichard SulíkNízke TatryJasnáSASKAUniknuté video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu