Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Liptovský Mikuláš sa pripravuje na najsmutnejší deň: V pondelok pochovajú tri mladé obete nehody, nezvyčajné želanie

Pri nehode v Liptovskom Mikuláši zomreli aj dvaja súrodenci Zobraziť galériu (3)
Pri nehode v Liptovskom Mikuláši zomreli aj dvaja súrodenci (Zdroj: FB/Polícia SR, FB)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Počas veľkonočných sviatkov otriasla Slovenskom veľmi smutná správa. Pri nehode, ku ktorej došlo presne pred týždňom na Liptove, zomreli traja mladí ľudia. Vo vysokej rýchlosti narazili do elektrického stĺpa a prežila iba 19-ročná Sárka, ktorá leží v nemocnici. Súrodenci Erik (†20) a Emma (†22) a ich kamarátka Kika (†20) toľko šťastia nemali. Rodiny chystajú rozlúčku, ktorá bude zajtra.

archívne video

Desivá nehoda na priechode pre chodcov v českej Jihlave (Zdroj: MP Jihlava)

Napriek neskutočnej bolesti, ktorú rodičia nebohých detí prežívajú, nabrali veľkú silu a mama Kiky zverejnila na sociálnej sieti úprimnú žiadosť. "Prosím všetkých, ktorí sa prídu s vami rozlúčiť a odprevadiť na poslednú cestu, aby ste nekupovali kvety a vence. (Aspoň pre Kiku nie). Pošlite prosím radšej príspevok do Útulok očami psami" a priložila aj číslo účtu. Ako napísala, všetci traja milovali zvieratá a vie, že tak by to chceli aj oni. Ako podotkla, nikdy nie je neskoro na dobré skutky. Jej úžasné gesto dojalo aj ľudí z útulku, ktorý Kika s mamou pravidelne navštevovali. "Aj v tom najväčšom smútku myslíš na zvieratá v našom útulku, skláňam sa pred tebou," poďakovala jej na sociálnej sietí Maťka. 

Liptovský Mikuláš sa pripravuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kiku, Erika a Emmku pochovajú v pondelok na cintoríne v Liptovskom Mikuláši v rovnakom čase. K nehode, ktorá troch mladých ľudí pripravila o životy, došlo na Veľkonočnú nedeľu nadránom na Poľnohospodárskej ulici v Liptovskom Mikuláši. Z auta, ktoré narazilo vo veľkej rýchlosti do elektrického stĺpa, zostala len kopa šrotu. Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre zločin usmrtenia, zatiaľ nikoho neobvinila.

Liptovský Mikuláš sa pripravuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: NehodaTragédiaPohrebLiptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu