Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Epopej slovenských ciest: Cestní piráti opäť úradovali! Trnavskí policajti si môžu pripísať rovno dve nové trofeje

Cestní piráti opäť úradovali: Policajtom z Galanty sa podaril neuveriteľný úlovok. Zobraziť galériu (4)
Cestní piráti opäť úradovali: Policajtom z Galanty sa podaril neuveriteľný úlovok. (Zdroj: KR PZ Trnava)

TRNAVA – Slovenská polícia opäť úradovala a na cestách sa im podarilo v dvojhodinovom úseku zachytiť rovno dvoch cestných pirátov. Takýmto úlovkom zo slovenských ciest sa môžu pochváliť policajti z Galanty, ktorí klepli po prstoch rovno dvom šoférom za ich zbesilú jazdu. Polícia vyzýva vodičov k zodpovednej jazde, v kontexte sviatku bláznov si v tomto prípade servítku pred ústa nekládli a celú situáciu komentovali s vtipom a nadhľadom.

Archívne video:

Cestní piráti znova úradovali: Nový odvážlivec sa rútil po diaľnici neuveriteľnou rýchlosťou! (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Trnave v stredu (5. 4.) informovalo o nezvyčajnom úkaze na slovenských cestách. Policajtom z Galanty sa podaril úlovok, o ktorom sa im pri nástupe do práce ani nesnívalo. V priebehu dvoch hodín sa im podarilo namerať rovno dvoch vodičov, ktorí na plynový pedál tlačili viac, ako by bolo vhodné. „Na ceste medzi mestami Sládkovičovo a Sereď policajti odfotili auto Audi A6, ktorého vodič šiel na 90-ke rýchlosťou 140 km/h,“ informovala hovorkyňa KR PZ Trnava Zlatica Antalová.

Cestní piráti opäť úradovali.
Zobraziť galériu (4)
Cestní piráti opäť úradovali.  (Zdroj: KR PZ Trnava)

V dvojhodinovom časovom úseku od prvého porušenia zákona sa im podaril hneď druhý úlovok. Vodič mal na hlavnom ťahu od obce Dolná Streda v smere na Galantu prekročiť rýchlosť o neuveriteľných 58 km/h. Mladý vodič vozidla Audi A4 sa v danom úseku s maximálnou povolenou rýchlosťou 90 km/h rozbehol až na 148 km/h. „Oba priestupky policajti riešia formou tzv. objektívnej zodpovednosti. 22-ročnému majiteľovi jedného z áut, ako aj majiteľovi seneckej firmy pošleme pokutu poštou priamo do ich schránok.

Cestní piráti opäť úradovali.
Zobraziť galériu (4)
Cestní piráti opäť úradovali.  (Zdroj: KR PZ Trnava)

Sviatok bláznov sa už skončil, dbajte na zodpovednosť na cestách

Polícia ďalej upozorňuje, že predpisy platia pre každého. „Pozdrav od nás nie je aprílový žart, majitelia 2 audín sa asi nepobavia,“ vtipne poznamenala polícia. „Je jedno, či jazdíte na Ferrari alebo Žiguli, pravidlá cestnej premávky platia pre všetkých vodičov. Ich dodržiavaním sa zvyšuje bezpečnosť na cestách, a teda aj pravdepodobnosť, že do cieľa svojej cesty dorazíte živí a zdraví,“ prízvukuje hovorkyňa.

Epopej slovenských ciest: Cestní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

Viac o téme: PolíciaTrnavaGalantaCestyCestný pirátPrekročenie rýchlosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu