Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Východ čaká týždeň prázdnin: MHD v Košiciach a Prešove bude premávať v zmenenom režime

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: imhd.sk)

KOŠICE/PREŠOV - Mestská hromadná doprava (MHD) v Košiciach a Prešove bude počas jarných prázdnin (6. - 10. 3.) premávať v zmenenom režime. Informovala o tom hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice Vladimíra Bujňáková.

Autobusové linky budú premávať podľa súčasných cestovných poriadkov platných pre prázdniny, respektíve pre pracovný deň. Školské spoje nebudú jazdiť.

V Košiciach môže byť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/ František Iván)

"Autobusové linky č. 18 a 55 budú premávať podľa nových cestovných poriadkov platných pre prázdniny. Električkové linky budú premávať podľa cestovných poriadkov platných pre prázdniny a na linke R4 budú zabezpečené posilové spoje pre vysokoškolákov," povedala Bujňáková. Vzhľadom na očakávaný zvýšený počet cestujúcich na Jahodnú, bude podľa jej slov zabezpečený posilový spoj na trase Havlíčkova – Jahodná.

 

PRÁZDNINOVÝ REŽIM V PRÍMESTSKÝCH AUTOBUSOCH Východniari, ak počas jarných prázdnin budete cestovať prímestskou...

Posted by Košický samosprávny kraj on Thursday, March 2, 2023

Dočasné zrušnie zastávky

"Od pondelka (6. 3.) dôjde k dočasnému zrušeniu zastávky Moldavská, obchodné centrá na Popradskej ulici pre linky N3 a 20. Obmedzenie sa dotkne spoja linky N3 s odchodom o 3.41 h a školského spoja linky 20 o 7.24 h, ktoré zastavia až na ich nasledujúcej zastávke Dopravný podnik mesta Košice (N3), respektíve Trebišovská (20)," doplnila Bujňáková s tým, že dôvodom sú obmedzenia spojené s výstavbou novej haly na údržbu električiek DPMK.

Zmeny nastanú i v Prešove

Ako informuje Prešovský samosprávny kraj (PSK) na sociálnej sieti, premávať nebudú spoje, ktoré sú v cestovných poriadkoch označené negatívnou značkou 10.

 

SADKY V PRÁZDNINOVOM REŽIME🚌 Počas jarných prázdnin, v týždni od 6. do 10. marca, bude prímestská autobusová doprava na...

Posted by Prešovský samosprávny kraj on Wednesday, March 1, 2023

"Prevádzku svojho spoja si cestujúci môžu overiť na www.cp.sk alebo na webových stránkach zmluvných autobusových dopravcov KSK a PSK Arriva Michalovce, BUS Karpaty, eurobus, SAD Humenné, SAD Poprad, SAD Prešov," uvádzajú PSK a Košický samosprávny kraj na sociálnej sieti.

Viac o téme: PrázdninyJarné prázdninyKošiceMHDPrázdninový režim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu