Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jarné prázdniny pokračujú: Ako poslední si ich užijú žiaci na východnom Slovensku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR / Radovan Stoklada)

BRATISLAVA - Ako poslední si týždenné jarné prázdniny od pondelka užijú žiaci na východnom Slovensku, konkrétne v Prešovskom a Košickom kraji. K vyučovaniu sa vrátia v pondelok 13. marca.

Týždeň oddychu je už tradične rozložený podľa jednotlivých regiónov Slovenska. Ako prví prázdninovali v tomto školskom roku školáci na západe krajiny v Bratislavskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji, a to v termíne od 20. do 24. februára. Po nich mali voľno žiaci na strednom Slovensku. Išlo o školákov v Banskobystrickom, Trenčianskom a Žilinskom kraji. Prázdninovali v období od 27. februára do 3. marca.

VIDEO: Lyžiari v Tatranskej Lomnici počas prázdnin Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja

Lyžiari v Tatranskej Lomnici počas prázdnin Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja (Zdroj: TASR/František Iván)

Predposledným voľnom pre školákov pred letnými prázdninami budú veľkonočné prázdniny. Školáci budú od školy oddychovať od 6. do 11. apríla, do školských lavíc sa vrátia opäť v stredu 12. apríla. Odmenou za celoročné úsilie budú pre školákov dva mesiace voľna v lete. Od školských povinností si oddýchnu od 1. júla do 31. augusta. Školský rok 2023/2024 sa začne v pondelok 4. septembra.

Viac o téme: DetiŽiaciJarné prázdninyVýchodné Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu