Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výsledky vyšetrovania BRUTÁLNEHO útoku v Poprade: Mladý muž z rodinného domu už živý nevyšiel!

Ilustračná FOTO: Vražda/ Miesto činu Zobraziť galériu (3)
Ilustračná FOTO: Vražda/ Miesto činu (Zdroj: Getty Iamges)

POPRAD – Hneď druhý februárový víkend priniesol na východnom Slovensku ďalšiu tragédiu. Po brutálnom konflikte mal na následky vážnych zranení zomrieť len 33-ročný muž zo Svitu, ktorý po vstupe do rodinného domu už von nevyšiel. Útočníkom mal byť len o rok mladší muž, proti ktorému už vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Prešove už vzniesol obvinenia.

Archívne VIDEO: Vražda na Bieloruskej ulici v Bratislave

Na Bieloruskej ulici v Bratislave sa vraždilo (Zdroj: Topky/Maarty)

Policajný zbor SR zverejnil výsledky vyšetrovania tragickej udalosti v Poprade, pri ktorej zomrel len 33-ročný muž. K vražde malo dôjsť v sobotu (11. 2.) na Ulici 1. mája v Poprade, kde bol napadnutý mladý muž zo Svitu. K celej udalosti malo dôjsť na chodbe rodinného domu. „Polícia na základe tejto skutočnosti v prípade začala trestné stíhanie, boli vykonané všetky procesné úkony smerujúce k objasneniu skutku,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Výsledky vyšetrovania BRUTÁLNEHO útoku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

V príapde už bolo vznesené obvinenie 

Polícia v utorok (14. 2.) zverejnila výsledky vyšetrovania tohto obzvlášť brutálneho útoku. „Vyšetrovaním bolo preukázané, že obzvlášť závažného zločinu vraždy sa dopustil 32-ročný muž z obce v okrese Poprad, ktorému bolo vyšetrovateľom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove vznesené obvinenie,“ priblížila hovorkyňa. Polícia v šokujúcom prípade ďalej informovala, že medzi mužmi malo dôjsť k vzájomnému fyzickému napadnutiu, pri ktorom muž zo Svitu utrpel bodno-rezné poranenie brucha.

Výsledky vyšetrovania BRUTÁLNEHO útoku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vyšetrovanie ďalej ukázalo, že útočník v brutálnom útoku pokračoval aj potom, čo napadnutý muž spadol na zem. „Kopal do neho, skákal po ňom. Napadnutý muž utrpel mnohopočetné zranenia, na následky ktorých zomrel,“ zdôrazňuje Ligdayová s tvrdením, že krajský vyšetrovateľ už spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby.

Viac o téme: PolíciaTatryPopradVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu