Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Šoféroval aj napriek zákazu: Zbesilá jazda na D1! Vodiča nezastavili ani policajti, ohrozoval všetkých okolo

(Zdroj: FB/Polícia SR)

PEZINOK - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku vyšetrujú prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia, ktorého sa mal dopustiť trestne zodpovedný páchateľ.

Polícia informuje o vodičovi, ktorý dňa 11.02.2023 v čase o 09:45h viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Superb s pezinskými evidenčnými číslami, striebornej metalízy. Vozidlo bolo prenasledované hliadkou diaľničného oddelenia PZ Trnava z dôvodu objasnenia priestupku, pričom na opakované výzvy k zastaveniu vodič nereagoval.

"Vodič s vozidlom jazdil v smere od výjazdu Senec na Trnavu, zišiel z diaľnice D1 na diaľnicu R1 smer Trnava. Následne prešiel v meste ulicami Nitrianská, Tamaškovičova, Zelenečská, gen. Goliana, Nerudová a Bratislavská. Ďalej vodič s vozidlom pokračoval na obec Cífer smer Báhoň. S vozidlom zastavil až na poli medzi obcami Báhoň a Vištuk, kde z neho vyskočil a dal sa na útek," informuje bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 

Vodič ohrozil všetkých naokolo! Máte video zo zbesilej jazdy? Ozvite sa polícii (Zdroj: Polícia SR)

Šimková ďalej informuje, že vodičovi bol ešte 26. októbra minulého roka uložený zákaz viesť motorové vozidlá akéhokoľvek druhu na dobu 24 mesiacov. "Touto cestou vyzývame vodičov, ktorí boli svedkami tejto udalosti a majú danú udalosť zadokumentovanú na kamerovom zázname z vozidla, aby nás kontaktovali na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj," dodala Šimková. 

Viac o téme: Jazda VodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu