Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKCIA KOLOSEUM Elitní policajti zadržali 11 ľudí: Jedna osoba bola v Srbsku! Obvinený je aj príslušník Policajného zboru

(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v rámci akcie Koloseum zadržali 11 osôb. Medzi zadržanými obvinenými osobami je aj príslušník Policajného zboru. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

archívne video

NAKA zasahuje na západnom Slovensku: Medzi obvinenými je aj šéf známych čerpacích staníc (Zdroj: Topky/Maarty)

Priblížila, že akciu vykonali na území Bratislavského a Trnavského kraja a bola zameraná na rozloženie zločineckej skupiny páchajúcej drogovú trestnú činnosť. Vykonaných bolo podľa nej viacero domových prehliadok a prehliadok iných priestorov. 

 

AKCIA KOLOSEUM: NAKA PRI PROTIDROGOVEJ RAZII ZADRŽALA 11 OSÔB, TU SÚ ĎALŠIE INFORMÁCIE Príslušníci Národnej kriminálnej...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, February 9, 2023

"Niektoré zaisťovacie úkony boli na základe európskeho vyšetrovacieho príkazu vykonané v Rakúsku tamojšími policajnými orgánmi," uviedla polícia. Zároveň informovala, že zaistili omamné látky, vyššiu finančnú hotovosť, nosiče dát a iné stopy, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu. Polícia získala informácie, že jedna z obvinených osôb sa nachádza na území Srbska. "Sudca Špecializovaného trestného súdu v tejto súvislosti vydal medzinárodný zatýkací rozkaz a vo veľmi krátkom čase došlo k zatknutiu obvinenej osoby," doplnila. Podotkla, že v predmetnej veci naďalej prebiehajú úkony prípravného konania.

Viac o téme: ZadržaniePolícia KoloseumNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu