Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

AKCIA KOLOSEUM Elitní policajti zadržali 10 osôb! Medzi nimi má byť aj policajt krajskej kriminálky

(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra zasahuje od skorých ranných hodín na rôznych miestach Bratislavského kraja. Policajti mali zadržať viacero ľudí.

Elitní policajti od rána zasahujú na viacerých miestach Bratislavského kraja. Zadržať mali viacero ľudí, medzi nimi aj policajta z Krajskej kriminálky a tiež známeho vysokopostaveného bývalého člena gangu sýkorovcov, informuje o tom portál Startitup.

NAKA sa aktuálne nachádza v budove Krajského policajného riaditeľstva na Špitálskej ulici, v kancelárii zadržaného policajta. Akciu vykonáva Národná protidrogová jednotka. Podľa portálu má byť zadržaným bývalý člen gangu sýkorovcov Michal Blažíček, ktorého prezývajú Jašter. 

"Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú na území západného Slovenska policajnú akciu s krycím názvom Koloseum. Nakoľko v súčasnej dobe prebiehajú v danej veci úkony, nie je možné sa k prípadu bližšie vyjadrovať," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Úrad špeciálnej prokuratúry na sociálnej sieti informuje, že bolo zadržaných 10 osôb. V Súčasnosti sa realizujú domové a iné prehliadky. "Doposiaľ bolo vo veci vznesené obvinenie celkovo 13 osobám, a to najmä pre drogovú trestnú činnosť. V súčasnosti sú vykonávané nevyhnutné procesné úkony a bližšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní," dodala prokuratúra.

Viac o téme: AkciaPolicajtZadržanieNAKASýkorovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu