Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Po zrážke autom prišla v Gelnickom okrese o život 79-ročná chodkyňa

(Zdroj: Polícia SR - Košický kraj)

ŠVEDLÁR - Po štvrtkovej (19. 1.) zrážke s autom v obci Švedlár v okrese Gelnica prišla o život 79-ročná chodkyňa. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová s tým, že zraneniam podľahla v nemocnici.

Nehoda sa stala okolo 15.30 h, do ženy narazil autom BMW X5 vodič vo veku 37 rokov. Polícia pripomenula, že v čase, kedy došlo k dopravnej nehode, bola v tomto úseku znížená viditeľnosť pre nepriaznivé poveternostné podmienky. "Podľa doterajších výsledkov však chodkyňa mala kráčať v strede jazdného pruhu vozidla, avšak bez akéhokoľvek reflexného prvku," dodala Ivanová.

 

STARENKA ZRANENIAM PO ZRÁŽKE S AUTOM V NEMOCNICI PODĽAHLA Spišskonovoveskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, January 20, 2023

Vodič pri nehode neutrpel zranenia, alkohol v jeho dychu nezistili. Počas nariadenej pitvy budú u nebohej dôchodkyne zisťovať aj prípadnú prítomnosť návykových látok. "Či k tragédii prispeli nepriaznivé poveternostné podmienky, rýchlosť jazdy vodiča alebo neopatrnosť starenky budú zisťovať policajti počas ďalšieho vyšetrovania," doplnila s tým, že v danej veci začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Viac o téme: NehodaúmrtieGelnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu