Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNE Ďalšia vražda! Pri Dunajskej Strede našli mŕtveho muža (†43): Polícia má podozrivého

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

VEĽKÉ DVORNÍKY - V okrese Dunajská Streda v obci Veľké Dvorníky objavili záchranári telo mŕtveho muža. Keď na miesto prišli, muž už bol nejaký čas mŕtvy. Podľa polície ide o násilný trestný čin.

Kriminalisti z Krajského riaditeľstva PZ v Trnave vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti, pri ktorej zomrel 43-ročný muž. Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre zločin vraždy. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

"V jednom z rodinných domov v obci Veľké Dvorníky, v okr. Dunajská Streda, došlo včera popoludní k incidentu medzi dvomi osobami. Jedna z osôb pri ňom utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Do obce bol vyslaný policajný výjazd, ktorý vykonal rozsiahlu obhliadku miesta činu. Polícia k prípadu prizvala aj znalcov z odboru zdravotníctva," ozrejmila polícia s tým, že podozrivú osobu zadržali.

Video zachytáva moment krátko pred vraždou ženy v Michalovciach (Zdroj: Facebook, Topky.sk)

V súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony a až do ich skončenia bude osoba umiestnená v policajnej cele. "Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodali policajti. 

Viac o téme: MužVraždaPáchateľPolícia Dunajská StredaVeľké Dvorníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu