Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Akých vlastníkov turistických rezortov Slováci vyhľadávali najviac? Rebríček obsadil aj Kollár!

Kollár a Demänová dolina boli najžiadanejšie výrazy. Zobraziť galériu (3)
Kollár a Demänová dolina boli najžiadanejšie výrazy. (Zdroj: TASR - Martin Baumann, TASR - Pavol Zachar, Facebook/TIS)

BRATISLAVA - Každý rok sa sumarizujú rôzne informácie. Či už ide o kúpyschopnosť, infláciu ... alebo aj vyhľadávania na internete. Konkrétne vyhľadávania v prípade vlastníkov turistických rezortov. Áno, aj z tejto sekcie internetu sa dajú získať zaujímavé poznatky, ako napríklad to, ktoré slová boli vyhľadávané najčastejšie. Prekvapí vás určite aj to, že v rebríčku najhľadanejších slov sa objavil aj ... Boris Kollár (Sme rodina).

archívne video

Predseda parlamentu Kollár tradične navštívil na Štedrý deň detský domov (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

Demänová dolina a Boris Kollár sú najčastejšie výrazy

Najžiadanejšími informáciami podľa portálu Transparency International Slovensko (TIS) na podporu férového podnikania a etického nakupovania v cestovnom ruchu #KtoVlastni boli detaily o zariadeniach v Demänovskej doline a o podnikaní predsedu parlamentu Borisa Kollára. "Vyplýva to z údajov o zadávaných pojmoch do vyhľadávacieho okna na portáli, ktoré sme začali monitorovať od konca februára 2022," píše TIS.

Akých vlastníkov turistických rezortov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Kollárovo meno potvrdili 36-krát

"Spomedzi majiteľov zaujímal užívateľov portálu najviac Boris Kollár. Jeho celé meno potvrdili vo vyhľadávacom okne 36-krát, ďalších 32 hľadaní obsahovalo iba jeho priezvisko. Tu mohli byť ľudia zvedaví napríklad aj na Zoroslava Kollára, jeho celé meno sa však vyskytovalo v hľadaniach neporovnateľne zriedkavejšie. Medzi top vyhľadávaniami sa objavili aj Donovaly, kde vlastní Boris Kollár lyžiarske stredisko," konštatuje v statuse TIS.

 

NA PORTÁLI VLASTNÍKOV V CESTOVNOM RUCHU MALI NAJVIAC HLADANÍ DEMÄNOVÁ A BORIS KOLLÁR 🔎🕴️ Najžiadanejšími informáciami na...

Posted by Transparency International Slovensko on Thursday, December 29, 2022

Zaujali aj ďalšie mená ako Kočner, Heger či Matovič

Záujem užívateľov podľa portálu vzbudzovali aj ďalšie známe mená ako Marian Kočner, Miroslav Výboh, Vladimír Soták alebo František Hodorovský. "Všetci z nich sa na portáli ako majitelia zariadení v cestovnom ruchu vyskytujú alebo vyskytovali. Medzi hľadaniami sa však objavovali aj mená, ktoré na portáli nikdy nefigurovali ako Eduard Heger, Wanda Hrycová, Ivan Mikloš či Igor Matovič," vymenúva portál aj ďalšie mená.

Eduard Heger a Igor Matovič
Zobraziť galériu (3)
Eduard Heger a Igor Matovič  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: RebríčekBoris KollárTransparency international SlovenskoDemänová dolinaKtovlastni.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu