Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál v základnej škole! Učiteľka nafúkala takmer tri promile: Vodku popíjala priamo na hodine

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIKUŠOVCE - Polícia riešila kuriózny prípad v základnej škole v Mikušovciach. Deti si počas telesnej výchovy všimli, že niečo s ich učiteľkou nie je v poriadku. Podľa nich mala neprítomný pohľad a stále na nich kričala.

Päťdesiattriročná učiteľka telesnej výchovy a geografie popíjala počas vyučovania a nafúkala takmer tri promile. Polícia ženu okamžite zaistila. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Učiteľka mala dokonca prísť do práce autom, vtedy ešte nič nenasvedčovalo tomu, že by pila. Upozornili na to až žiaci siedmeho ročníka, ktorí si všimli jej zvláštne správanie. 

"Cez piatu vyučovaciu hodinu prišli za pani zástupkyňou žiaci, chlapci, že sa im pani učiteľka nezdá. Kričí po nich a má stále taký neprítomný pohľad,“ uviedla pre portál Viera Jakubková, riaditeľka ZŠ Mikušovce. Učiteľka mala popíjať z horčicového pohára vodku. Dokonca tak mala robiť aj priamo na hodine. 

archívne video

V Bratislave jazdil 42-ročný gruzínsky vodič pod vplyvom alkoholu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Polícia po príchode priamo na miesto vykonala so ženou dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 2,81 promile alkoholu,“ uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. Učiteľka dostala okamžitú výpoveď. Bývalej učiteľke, ktorá pochádza z Považskej Bystrice, hrozí obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholDetiZákladná školaŽiaciUčiteľkaOpitá učiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu