Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž sa vlámal do svojho starého domu: Polícia vo veci začala trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Polícia začala trestné stíhanie v prípade muža, ktorý sa vlámal do svojho starého domu v Stupave. Z miesta nič neukradol, podľa informácií polície si chcel "len nostalgicky zaspomínať". Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Súčasný majiteľ domu privolal policajnú hliadku v stredu (10. 8.) krátko pred polnocou, s tým, že sa mu do domu niekto vlámal a stále sa nachádza vnútri. "Policajti vošli na pozemok a našli vypáčené zadné okno, pod ktorým bol priložený rebrík. Vo vnútorných priestoroch následne našli 59-ročného muža," priblížila polícia. Pri následnom preverení policajti zistili, že išlo o bývalého majiteľa rodinného domu. 

 

NOČNÉ VLÁMANIE DO RODINNÉHO DOMU NA ZÁHORÍ MALO PREKVAPIVÝ ZÁVER ⁉️ 👉Hliadka policajtov Pohotovostnej motorizovanej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, August 11, 2022

Muž z domu nič neodcudzil, keďže sa však svojím konaním  dopustil protiprávneho činu, bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. "Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo nebytovému priestoru a po vykonaní potrebných úkonov bol muž prepustený na slobodu," ozrejmila polícia. 

Viac o téme: VlámaniePolícia Trestné stíhanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu