Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce: Kristínku zabil pád do jamy

Osemnásťročná Kristínka spadla do takejto nezabezpečenej jamy v centre mesta. Zobraziť galériu (2)
Osemnásťročná Kristínka spadla do takejto nezabezpečenej jamy v centre mesta. (Zdroj: Nový Čas)

HANUŠOVCE NAD TOPĽOU - Smrť Kristíny († 18) bola nešťastná náhoda! Dievčina, ktorej bezvládne telo našli v neprikrytej žumpe v Hanušovciach nad Topľou (okr. Vranov), sa do nej dostala bez cudzieho zavinenia. Za jej smrť nepriamo môže ten, kto jamu nezabezpečil poklopom.

„Pitva ukázala, že dievčina spadla do jamy sama. Vyšetrovanie pre usmrtenie však pokračuje,“ potvrdila prešovská krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová. Je na zamyslenie, ako je možné, že na pozemku, ktorý je priamo v centre Hanušoviec, bolo niekoľko dier, cez ktoré mohol do septiku spadnúť hocikto. Podľa primátora mesta Jána Roška pozemok už Hanušovciam nepatrí.

„Vlani sme ho predali spoločnosti COOP Jednota Vranov nad Topľou,“ povedal Roško. Podľa neho bol dlho oplotený a rástli na ňom stromy. Pred pár dňami však začali pozemok čistiť - Jednota na ňom pravdepodobne chce postaviť nejakú budovu. „K tomuto sa nebudeme vyjadrovať,“ uviedol podpredseda vranovskej Jednoty Štefan Harakaľ. „Ak v priebehu vyšetrovania vyjde najavo, že majiteľ pozemku žumpu nezabezpečil, dopustil sa trestného činu. Polícia bude smerovať trestné stíhanie voči zodpovednej osobe,“ pripomenula policajná hovorkyňa Fečová.

Kristínka († 18)
Šokujúce: Kristínku zabil pád
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu