Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nečakaná smrť Uhríkovej asistentky (†30): Monika zomrela vo svojom byte! Príčina úmrtia je záhadou

Monika Porubská
Monika Porubská (Zdroj: FB/Monika Porubská)

BRATISLAVA - Monika Porubská pôsobila ešte v strane Mariana Kotlebu ĽSNS, neskôr spolu s Milanom Uhríkom odišla do Republiky. Zomrela vo veku 30 rokov, príčina jej smrti je neznáma.

O úmrtí mladej asistentky Moniky Porubskej informoval predseda Republiky Milan Uhrík na sociálnej sieti. "Včera nás náhle, v mladom veku, opustila naša dlhoročná kolegyňa a dobrá kamarátka Monika. Kto ste ju poznali, venujte jej, prosím, modlitbu a aspoň tichú spomienku," napísal minulý týždeň v piatok europoslanec. Podľa informácií portálu cas.sk mladú ženu bez známok života našli v jej byte. Čo bolo príčinou jej náhlej smrti, nie je známe. 

 

Včera nás náhle, v mladom veku, opustila naša dlhoročná kolegyňa a dobrá kamarátka Monika. Kto ste ju poznali, venujte jej, prosím, modlitbu a aspoň tichú spomienku.

Posted by Milan Uhrík • Republika on Thursday, April 28, 2022

Podľa jej kamarátky ju našli v kúpeľni samu. "Je to strašné, v najťažšej chvíli života jej nemal kto pomôcť," povedala pre portál jej kamarátka. Svätá omša za mladú ženu sa konala v utorok v Kostole Najsvätejšej Trojice v Rybníku a pochovali ju na miestnom cintoríne. Zúčastnil sa ho aj samotný europoslanec Milan Uhrík a množstvo iných ľudí. 

Monika Porubská bola vyštudovaná zdravotná sestra a externá poslucháčka na filozofickej fakulte. Jej meno sa spája aj so škandálom ĽSNS po vražde novinára Jána Kuciaka, keď za celú stranu zverejnila nevhodný komentár, ktorým novinára urážala a neskôr ho zmazala. 

Viac o téme: SmrťĽSNSRepublikaMonika PorubskáMIlan Uhrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu