Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prezidentka Čaputová úraduje z Košíc: Teším sa na vás všetkých! TAKTO vyzerá jej kancelária, čaká aj vzácnu návštevu

Prezidentka SR Zuzana Čaputová Zobraziť galériu (2)
Prezidentka SR Zuzana Čaputová (Zdroj: FB/Zuzana Čaputová)

KOŠICE - Prezidentka Zuzana Čaputová sa na týždeň presunula do Košíc, odkiaľ bude úradovať. Na sociálnej sieti sa pochválila aj tým, ako vyzerá jej kancelária. Východné Slovensko má rada a teší sa na každé stretnutie. Okrem množstva rokovaní a stretnutí, ktoré má naplánované, príde do Košíc aj vzácna návšteva.

S kolegami sa prezidentka na celý týždeň presťahovala na východné Slovensko a z Prezidentského paláca sa presunuli do regionálneho pracoviska prezidentskej kancelárie v košickom Starom meste. Čaká ju naozaj bohatý program. 

Prezidentka Čaputová úraduje z Košíc: Teším sa na vás všetkých! TAKTO vyzerá jej kancelária (Zdroj: FB/Zuzana Čaputová)

Toto je jej nová kancelária

"Práve som prišla do svojej košickej kancelárie, budem tu celý týždeň úradovať. Veľmi sa na to teším, lebo Košice a celé východné Slovensko mám veľmi rada. Mám tu naplánovaný veľmi intenzívny pracovný program a množstvo stretnutí, návštev a rokovaní," povedala prezidentka.

Prezidentka Čaputová úraduje z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Zuzana Čaputová)
 

Vázcna návšteva

Teší sa najmä na stretnutia s Košičanmi aj Prešovčanmi, s predstaviteľmi samosprávy, významnými zamestnávateľmi regiónu aj s ich zamestnancami. "Veľmi sa teším tomu, že v stredu sem príde nemecký prezident, pretože mu chcem okrem iného ukázať krásu Košíc a budeme mať určite spolu zaujímavé rokovania," uviedla. Stretne sa aj so seniormi a matkami samoživiteľkami a aj v Košiciach budem s osobnosťami regiónu diskutovať o návrate k ľudskosti. 

Teším sa na vás všetkých

"Teším sa na vás všetkých, ktorých budem mať možnosť stretnúť," povedala. Okrem iného navštívi aj školu, divadlo, Kulturpark či materské centrum. "Zaujímať sa budem o odstraňovanie enviromentálnych záťaží aj o budovanie cestnej infraštruktúry. Stretneme sa v Tabačke, na Hlavnej ulici v Košiciach aj v Prešove. Ďakujem Košičanom za srdečné privítanie," dodala prezidentka. 

Viac o téme: KanceláriaKošicePrezidentský palácZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu