Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hups, a týmto sa Fico kochal!

Premiérovi Ficovi a ministrovi Vážnemu sa vystúpenie páčilo. Zobraziť galériu (4)
Premiérovi Ficovi a ministrovi Vážnemu sa vystúpenie páčilo. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Sloboda pohybu, radosť a voľnosť. Tri hlavné heslá, ktoré sprevádzali včerajšie otvorenie hraníc a vstup bratislavského letiska do schengenského priestoru. Zdá sa, že sa ich držala aj tanečnica, ktorej pri symbolickom strhávaní opony vybehol spod šiat prsník. A pozerali sa aj mocní. K chúlostivej situácii došlo totiž priamo pred očami premiéra Roberta Fica a ministra dopravy Ľubomíra Vážneho. Prestrihnutie pásky na bratislavskom letisku tak malo príchuť erotiky.

Odhalili sme holú pravdu o našom vstupe do Schengenu! Nudná povinná jazda, na ktorej sa slávnostne strihala páska, lebo aj nebo už bude priestorom bez pasov, sa zmenila na horúcu šou. Vstup bratislavského letiska do schengenského priestoru okorenilo ohnivé vystúpenie tanečného páru. Ryšavá tanečnica Petra Černová (23) poriadne zdvihla adrenalín prítomným politikom. V zápale jej totiž spod ľahučkých bielych šiat vybehol prsník, čo zaregistrovali všetci prítomní oveľa intenzívnejšie ako úpravy terminálu.

„Tancovalo sa nám tak dobre, že som si to vôbec nevšimol,“ reagoval tanečník Ivan Martiš. „Išlo o choreografiu, ktorá obsahovala niekoľko zdvíhačiek, počas ktorých sa to stalo. Bohužiaľ. Možno som sa cítila trápne, lebo nešlo o tancovanie len pre seba samého. Treba však zostať profesionálny a dotancovať,“ povedala o chúlostivej situácii Petra zo Slovenského Divadla Tanca, ktorému šéfuje Ján Ďurovčík.

Chladnými, samozrejme, nezostali ani premiér Robert Fico či minister dopravy Ľubomír Vážny, ktorí sa na otvorení hraníc zúčastnili. Predseda vlády odkázal po svojej hovorkyni Silvii Glendovej, že túto „príjemnú nehodu“ nechce komentovať. Minister Vážny sa zrejme na erotickej vsuvke pobavil viac. „Nemohol som si to nevšimnúť. Považujem to za príjemné osvieženie podujatia. Zariadim, aby pri otváracom ceremoniáli nového terminálu v roku 2010 vystúpila táto istá tanečná dvojica,“ povedal Vážny.

Prsník tanečnice Petry vykukol na premiéra Fica.
Hups, a týmto sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)


Šaty tanečnicu pri tancovaní neposlúchali. Odhalila aj to, čo malo ostať zakryté.
Hups, a týmto sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)


Hups, a týmto sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu