Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutné VIDEO z centra Bratislavy: Muž masturboval na chodníku! Prechádzka s penisom v ruke

Muž sa uspokojoval priamo na ulici za bieleho dňa
Muž sa uspokojoval priamo na ulici za bieleho dňa (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Vzrušil ho chodník či kanálový poklop? Čitateľ nám do redakcie zaslal video, na ktorom vidno, ako sa muž uspokojuje priamo za bieleho dňa na chodníku v Bratislave. Počas toho sa prechádza, ako keby sa nič nedialo.

Upozorňujeme, že obsah článku nie je vhodný pre maloletých a citlivé povahy

V poslednom čase, ako keby sa s mužmi, ktorí masturbujú na verejnosti, vrece roztrhlo. Svedčí o tom aj nasledujúci prípad. Vskutku bizarný a nechutný pohľad sa naskytol ľuďom v Bratislave pri Tatrancentre v blízskosti Hodžovho námestia. Muž, ktorý môže mať okolo tridsiatky, sa uspokojuje priamo na ulici za bieleho dňa.

Na záberoch vidno, ako má vytiahnuté svoje prirodzenie a rukou sa uspokojuje. Popritom sa prechádza a obzerá okolo seba. V pozadí videa počuť aj deti a to, ako ich autorka odháňa od okna, aby nevideli to, čo sa deje vonku. S otázkami sme sa obrátili aj na bratislavskú krajskú políciu. "Informáciu o vami uvedenom prípade evidujeme a predmetný podnet bol postúpený na príslušný policajný útvar, ktorý sa vecou zaoberá," povedala pre Topky Jana Šimunková, bratislavská krajská policajná hovorkyňa.

Video nie je vhodné pre deti a citlivé povahy

Nechutné video z centra Bratislavy: Muž masturboval za bieleho dňa na chodníku! Videli ho aj deti (Zdroj: Tip čitateľa)

Masturbácia vo vlaku

Len nedávno polícia riešila prípad, kedy sa starší muž uspokojoval priamo vo vlaku. Toho viacerí prichytili pri tom, ako za bieleho dňa počas cesty týmto dopravným prostriedkom v blízkosti žien masturbuje. Prípad riešila polícia. 

Ďalší prípad sa týka muža, ktorý tiež masturboval vo vlaku smerujúcom do Bratislavy počas jazdy vytiahol z nohavíc svoj pohlavný úd a začal na verejnosti, pred ostatnými cestujúcimi, ktorí sa v tom čase spolu s ním vo vozni nachádzali, masturbovať. 

V čase incidentu sa na sedadle vedľa neho nachádzala mladá žena. Ďalší cestujúci sedeli pritom nablízku, jedna z nich sediaca hneď oproti mužovi zhotovila z incidentu aj kamerový záznam. Muž si rozopol nohavice, pričom prirodzenie si z jednej strany mierne zakrýval ruksakom. Napriek tomu mohli cestujúci sediaci z druhej strany či oproti nemu vidieť takpovediac všetko.

Viac o téme: OnanistaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu