Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ničivý požiar v Bratislave: Majitelia prišli o 10-ročnú prevádzku! Vo VIDEU neskrývali smútok a slzy

Hasiči zasahovali pri požiari v bratislavskom Ružinove viac ako 12 hodín.
Hasiči zasahovali pri požiari v bratislavskom Ružinove viac ako 12 hodín. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Obrovský požiar, ktorý v sobotu večer zachvátil garážový dom na Drieňovej ulici, nezničil len budovu, ale aj prevádzky, ktoré tam pôsobili. Jednou z nich bol aj Menuland.

V sobotu okolo 19:30 vypukol v Bratislave na Drieňovej ulici veľký požiar garážového domu. Trvalo vyše 12 hodín, kým sa ho hasičom podarilo dostať pod kontrolu. V budove boli totiž uskladnené extrémne horľavé veci. Ako informoval starosta Ružinova Martin Chren, budovu budú musieť zrejme zbúrať, pretože jej oprava možná nebude.

Galéria: Obrovský požiar v Bratislave zachvátil parkovací dom
 

Okrem nej však zhoreli aj prevádzky, ktoré tam sídlili. Jednou z takých je aj Menuland, ktorý majitelia budovali 10 rokov. Tí sa svojim zákazníkom a zamestanncom prihovorili prostredníctvom videa na sociálnej sieti. Natáčilo pred zhorenou budovou a neubránili sa ani slzám. 

Požiar, ktorý vypukol v garážovom dome v Bratislave, zničil aj 10-ročnú prevádzku (Zdroj: FB/Menuland.sk)

"Ahojte rodina, zamestnanci, naši zákazníci, obchodní partneri a všetci, ktorí nás poznáte. Ais ste už počuli, čo sa stalo, ak nie, tak to vidíte za nami. My sme sa prišli pozrieť na to, ako zhorelo 10 rokov našej snahy," povedali majitelia so slzami v očiach. 

Obrovský požiar v Bratislave! Časť budovy sa zrútila (Zdroj: Topky/Maarty)

Prevádzka je podľa ich slov úplne zničená a je možné, že si dovnútra nebudú môcť ísť zobrať ani základné veci. Zákazníkov však ubezpečujú, že to berú ako nový začiatok a majú ponuku na dočasnú kuchyňu. "Urobíme z toho nový začiatok," povedali s tým, že musia zabezpečiť, aby rodiny všetkých 50 zamestnancov neostali bez príjmu. 

 

Viac o téme: PožiarHasičiParkovací domBratislavaPrevádzky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu