Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vodiči, dávajte si pozor: V hornatých oblastiach Slovenska sa miestami na cestách nachádza sneh

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V hornatých oblastiach Slovenska sa miestami na cestách nachádza vrstva čerstvého, kašovitého alebo utlačeného, miestami zľadovateného snehu. Vodičov o tom informuje Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest sú zjazdné. Povrch vozoviek je suchý až mokrý, okrem úseku diaľnice D3 Poľana - Skalité. Zjazdné sú aj cesty prvej, druhej a tretej triedy, povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý.

Horské priechody (HP) sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý. Na horských priechodoch Dobšiná a Makov je miestami na vozovke čerstvý až utlačený sneh. Na Donovaloch a Vrchslatine zasa miestami zľadovatený sneh. Pozor si podľa SSC treba dávať aj na úseku cesty Skalka - Kremnica a na cestách tretej triedy v obvode Polkanová.

Silné sneženie s dohľadnosťou do 100 metrov sa nachádza v lokalitách Svrčinovec, Čierne Polesie a Skalité. Hmla sa vyskytuje v lokalitách Sečovce, Trebišov, Dargov, Kráľovský Chlmec a v okolí Prešova.
 

Viac o téme: DopravaCestyZjazdnosťVodičiSSC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu